Aikaisemmat tapahtumat

4.8.2013

Grafiksi osallistuu Siuntion Hevosmarkkinoille tehden talkoina järjestäjille sen markkinointimateriaalia ja ollen osastolla mukana.

Grafiksin erityisvahvuutena on laaja tuntemus eläinalojen palveluista ja niiden käyttäjistä. Niinpä asiakaskuntaan on hakeutunut ja hakeutumassa jatkuvasti sen puolen ymmärrystä haluavia asiakkaita. Tai muuten eläinten ja luonnon kanssa vapaa-aikaansa viettäviä ihmisiä, jolloin yhteistyökin on helpoa saman harrastuksen yhdistäessä.

14.6.2013
Kevät 2013 on sujunut vauhdikkaasti erilaisten projektien parissa, näistä tuoreita esimerkkejä referensseissä. Töitä on riittänyt ja niitä olemme tehneet samalla kahden hengen tiimillämme. Tilauksia on saatu niin tutuilta asiakkailta, kuin uusiltakin. Uudelle asiakkaallemme, SagaRidelle, pääsimme suunnittelemaan Summer Collectionia ja markkinointimateriaaleja. Tämän lisäksi työlistalta on löytynyt vuosikertomusten, sidosryhmälehtien sekä raporttien taittoa ja kuvittamista.

Meillä on tällä hetkellä paljon uusia visioita ja suunnitelmia sekä uusia tuotteita. Grafiksilta voi nyt nimittäin tilata myös verkko- ja tabelttilehtiä. Olemme tästä todella innoissamme ja aiomme oppia aiheesta vielä paljon lisää!

Aurinkoista kesää kaikille yhteistyökumppaneillemme!

14.9.2012
Grafiksin hevosvoimat lisääntyväti kesän aikana, kun Marjukka Saarinen on osallistunut suunnittelijana ja taittajana osaan projekteista. Marjukka on ollut korvaamaton oikea ja vasenkin käteni pätkittäisen äitiyslomani aikana. Hän tulee jatkamaan apunani opiskelun ohessa myös syksyllä ja talvella 2012.

Marjukan vahvuutena on tarkkuus ja hieno taittojälki sekä kuvittaminen.

Marjukan tavoittaa numerosta 09 221 000 11 ja
sähköpostilla: grafiksi.mail@gmail.com

9.1.2012
Vuosi 2011 sujui hienosti sekä vauhdilla. Alkuvuonna onnistuneet projektit toivat paljon lisätöitä loppuvuodelle ja muutenkin kiinnostus oli kiitettävää. Kiitos kaikille
asiakkailleni mukavasta vuodesta ja yhteistyöstä!

Uudet projektit ovat käynnistyneet pienen tauon jälkeen.
Menestystä vuodelle 2012 yhteistyökumppaneilleni!

22.8.2011
Kesä on kulunut monia projekteja työstäessä.

Painokoneet käyvät parhaillaan kuumana ja pian on kesän tuotoksia ulkona. Teknologiateollisuudelle taittamani 136 sivuinen tutkimus julkaistaan 31.8. Kesän aikana taitettiin myös Teknologiateollisuuden ja Metallin yhteinen esite alan näyttötutkinnoista. Molemmista olen hyvin iloinen.

Showlink Oy on ollut tärkeä tilaaja erilaisin koiranäyttelyihin liittyvin painotuottein. Syksyn aikana tulee ulos paljon kaikenlaista uutta ja kaunista myös tämän asiakkaan taholta.

Jatkan syksyyn täynnä tarmoa ja hevostermejä käyttäen ”hyvällä tempolla”.

12.4.2011
Ensimmäinen Grafiksin suunnittelema vuosikertomus on taitossa.
Uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on löytynyt kiitettävästi
ja sitä kautta moni kiva projekti on alkanut kevään aikana.
Painokoneiden kolkuttaessa lisään näytteitä referensseihin.

28.2.2011
Töitä on riittänyt kiitettävästi. Hyvältä näyttää ja tuntuu.
Toimintatavat ovat hioutuneet, hinnat viilautuneet kohdilleet ja
toiminta-ajatus on edelleen kristallin kirkas.

10.10.2010
Sivut saavat jo uuden raikkaamman ilmeen.

1.10.2010
Grafiksi aloittaa toimintansa. Täältä tullaan!

Next

Comments are closed.